Navigatie

NTFU

Artikel 1 van 1
€ 38,50 (inclusief 0% btw)
Aantal

Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De NTFU is erkend door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en is aangesloten bij sportkoepel NOC*NSF en mountainbike-organisatie IMBA Europe. De ruim 65.000 fietsers, die via een vereniging of individueel verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren, zoals toertochten, clinics en trainingen. De NTFU ondersteunt deze verenigingen door het bieden van specialistische en praktische informatie.

Lid worden van de NTFU via RideStrong
Fietsers kunnen gebruik maken van de producten en diensten van de NTFU door lid te worden van een vereniging die is aangesloten bij de NTFU. Bij RideStrong kun je samen met andere fietsliefhebbers trainen en toertochten fietsen. RideStrong is aangesloten bij de NTFU. Wanneer je lid bent van RideStrong kun je ervoor kiezen om ook lid te worden van de NTFU. Dan ontvang je 3,50 euro korting voor een basis lidmaatschap en fietsverzekering via de NTFU.

Wanneer je deelneemt aan een door RideStrong georganiseerde reis, ben je automatisch lid van RideStrong voor één jaar. In dat geval hoef bij deelname aan een reis enkel nog voor een lidmaatschap bij NTFU te betalen.

Individueel lidmaatschap
Mocht je gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU lidmaatschap, maar heb je (nog) geen behoefte hebben aan de voordelen van een verenigingslidmaatschap, dan kun je gebruik maken van het individuele lidmaatschap via de website van de NTFU.

Sponsors

 

© 2018 - 2020 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel