Navigatie

Members only!

Mont Ventoux | 29 aug. - 1 sep. 2019

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 495,00
Voorraad 5 stuks
Aantal

De Mont Ventoux, ook wel de 'kale berg' genoemd, is een mytische berg waar renners zoals Tom Simpson, Chris Froome, Eddy Merckx en Marco Pantani een stempel op hebben gedrukt tijdens de Tour de France. De wijngaarden in de Provence, de bossen halverwege de klim en het maanlandschap dicht bij de top maken van deze klim een van de meest onvergetelijke ervaringen die u kunt bedenken als wielrenner.

Eind augustus 2019 organiseert Born to Succeed via onze wielerclub RideStrong een wieleravontuur om de nostalgie van deze berg te vertalen naar nieuwe, prachtige verhalen die voor lange tijd kunnen worden herinnerd.

Wanneer
Vanaf donderdag 29 augustus t/m 1 september 2019

Verblijf
Le Clos Saint Michel & Spa in Malaucene

Programma

 • Dag 1: aankomst bij het verblijf omstreeks 17:00 uur. Om rond 19:30 uur gezamenlijk eten en de tochten voor de volgende dagen voorbereiden. Na het eten vindt er een (veiligheids)briefing plaats.
   
 • Dag 2: vroeg ontbijten. Voorafgaand aan de tocht, worden 's morgens alle fietsen nagekegen en op mogelijke mankementen gecontroleerd. Terwijl de fietsen worden gecontroleerd, kun je ervoor kiezen om een wandeling te doen, bevorrading in te slaan of aanvullend materiaal bij de fietswinkel aanschaffen. Na de voorbereiding gaan wij kilometers maken op een afwisselende rondje om de berg heen. Wij fietsen langs verschillende dorpjes, wijngaarden en landschappen die onze dag helemaal compleet maken tot aan het einde van de rit. 's Avonds vindt er een lekkere afsluiting van de geleverde prestaties in het dorp plaats!
   
 • Dag 3: de 'kale berg' wordt vanuit de beroemste kant bedwongen, Bedoin. Deze klim is de steilste beklimming richting de Mont Ventoux met een gemiddelde stijgingspercentage van 7,5%, verspreid over 21,4 km's in totaal. Na een veilige afdaling richting het verblijf kun je ervoor kiezen om bij ons verblijf van de geleverde prestatie te genieten of je kunt de 'Kale berg' nogmaals beklimmen via Malaucene.
 • Dag 4: het is een lange rit met de auto terug en de meesten zullen alvast om 06.00 uur 's morgens naar huis vertrekken. Voor degenen die nog van een Frans ontbijt willen genieten, is dit nog steeds mogelijk.  Er kan in alle rust worden ingepakt om vervolgens naar huis te rijden.

Inclusief

 • Voorafgaand HealtCheck, afgenomen door David Bakker.
 • Spinning en fitness door Sportschool YorACTION.
 • Verblijf in bovengenoemde groepsaccomodatie.
 • Ondersteuning van een professioneel team.
 • Coaching en adviezen van een ervaren wielercoach.
 • Trainingen in Nederland en de nabije bergen (Ardennen, Eifel). 

Training

De eerste maanden kan er gezamenlijk worden getraind met Spinning. Dat is veilig en een goed begin voor het verbeteren van je fysieke conditie. Vanaf maart wordt de aftrap gegeven naar buiten. Iedere training wordt gegeven door een 'wegcapitein' die de route op voorhand gereden heeft. De meeste trainingen worden gezamenlijk gereden. De communicatie hiervoor verloopt via de hiervoor bestemde groepsapp. Ter ondersteuning, kun je in de sportschool aan je lichamelijke kracht en conditie werken door de fitnesstraining te volgen die hiervoor bestemd is. 
 

Exclusief

 • Eten en drinken tijdens het verblijf.
 • Vervoerskosten (brandstof/tolwegen/huur).
 • Administratiekosten (aanmelding en facturatie).
 • Reisverzekering, verkrijgbaar via HG-Assurantien Brabant.
 • Sportvoeding, ter plaatse beschikbaar door onze sportwinkel.

Reserveren
Wij gaan ervan uit dat na je toezegging, je deelname definitief is. Hierbij hebben wij rekening gehouden met het boeken van een geschikte groepsaccomodatie die aan alle eisen voldoet. 

~ ~ ~ ~ ~ o ~ ~ ~ ~ ~

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je vooraf reserveert heb je het recht op teruggave van 70% van de totale betaling tot maximaal 30 dagen voordat het eventement plaatsvindt. Wanneer door onmacht het evenement afgelast wordt, ontvang je het gehele bedrag exclusief 15,00 euro aan administratiekosten terug. Voor alle overige wijzigingen worden er tevens 15,00 euro aan administratiekosten in rekening gebracht. Er worden verder i.v.m. de boekingskosten, geen gelden terugbetaald. 

Verzekeringen
Ga onbezorgd op reis door de juiste en volledige 
verzekeringen af te sluiten! Denk aan reis- en annuleringsverzekeringen. Hiernaast wordt er van je verwacht dat je op het moment van deelname over een goede gezondheid en fysieke conditie beschikt. Voorafgaand aan deelname word je verzocht om een HealthCheck of sportkeuring af te nemen. Zorg ervoor dat je fiets en fietsmateriaal in orde zijn voor aanvang van de reis!

Vervoer
Er wordt verwacht dat je met eigen vervoer en gelegenheid naar de Mont Ventoux komt. Je kunt ervoor kiezen om met de vliegtuig te gaan en een racefiets te huren in Malaucéne of je kiest ervoor om zelf te rijden, eventueel met iemand anders. Je neemt in dat geval je eigen fiets mee. De tweede optie wordt aangeraden gezien de vrijheid die een eigen auto biedt. Bij gezamenlijk vertrek, kan eventueel voor vervoer door de organisatie worden geregeld.

© 2018 - 2019 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel