Navigatie

Fietsclinic | Wielrennen

Vorige Artikel 3 van 3
€ 25,00 (inclusief 9% BTW)
Aantal

Bij RideStrong is het mogelijk om een persoonlijke wielerclinic te volgen, gegeven door een ervaren wielercoach. Hierbij krijg je alle nodige tips en trics voor verantwoord en veilig fietsen tijdens een korte of lange recreatieve tocht. Het voordeel van een begeleider bij deze fietsclinic is dat je meteen de theorie in de praktrijk kan toepassen.

De kosten hiervan bedragen 25,00 euro per uur p.p. vanaf 2 personen. Een clinic duurt meestal 1,5 tot 3 uur. Voor groepsarrangementen is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen waarbij een tweede begeleider word ingeschakeld voor groepen groter dan 10 personen. Voor individuele begeleiding gelden er andere voorwaarden, vraag hierbij naar de mogelijkheden. Wij bieden ook materiaal te huur aan zoals een fiets, valhelm of zonnenbril.

 

Benodigdheden

- Fietskleding of flexibele sportkleding (Bij voorkeur aansluitende kleding, met name om de benen in verband met veiligheid tijdens het fietsen). Bij natte of koude omstandigheden, gelieve meerdere dunne lagen kleding te dragen. Bij lage temperaturen adviseren wij een thermoshirt en bij nat weer een vouwbaar regenjasje.

- Fietsschoenen met SPD ondergrond, indien mogelijk. Bij het dragen van normale sportschoenen of overige fietsschoenen, gelieve dit op voorhand door te geven zodat wij rekening kunnen houden met de juiste pedalen.

- Reparatie materiaal zoals een binnenband, draagbare pomp, bandenlichters en klein gereedschap. Dit materiaal kan tevens ook door ons worden verzorgd. De kosten van een binnenband bedragen 5,00 euro.

 

Voeding

Bij fietsen hoort de nodige fysieke inspannig erbij. Afhankelijk van het niveau zal er soms vrij intensief worden gefietst. Hiervoor is het belangrijk dat de hongerklop word vermeden, in dit geval is het beste om broodjes met pindakaas, jam, honing, of overig zoetbeleg mee te nemen. De meer ervaren fietsers kunnen sportrepen of gelletjes meenemen voor onderwerg. Het is eventueel mogelijk om deze sportvoeding bij ons aan te schaffen. Neem een bidon met water mee. Sportdrank is alleen nodig in het geval dat er op wedstrijdniveau wordt getraind.

 

Na afloop

Na het fietsen is het mogelijk om bij ons te douchen en om te kleden indien dit gewenst is. Gelieve deze wensen op voorhand bekend te maken. Wanneer de tocht langer dan 3 uur duurt is het mogelijk om een lunch te verzorgen.

 
 

 

 

 

© 2018 - 2019 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel