Navigatie

Lid worden

Door lid te worden van onze sportclub behaal je het meeste resultaat in je sport van keuze (triatlon, wielrennen, mountainbiken, fitness of hiking). Ongeacht je niveau: recreatief of prestatiegericht, ben je bij ons aan het juiste adres voor het behalen van je sportieve doelstellingen. Gezelligheid en betrokkenheid voor elkaar staan hoog in het vaandel. Zo bereiken wij samen meer dan wanneer je er alleen voor staat. Je kunt op verschillende manieren lid worden van onze wielerclub:

 • Actief lid

Als actief lid ben je betrokken bij onze wielerclub en via ons groepsapp kun je samen met anderen fietsen. Via de groepsapp worden er regelmatig spontane trainingen ingepland. Zo kan er op ieder moment van de week worden gefietst. Wanneer je deel uitmaakt van een van de sportieve activiteiten van de club, kun je samen fietsen bij een van de reeds gemaakte gezamenlijke afspraken.

 • Sponsor - Passief lid

Je kiest ervoor om onze wielerclub te sponsoren. Dat is mogelijk en zelfs zeer aanbevolen wanneer je een eigen zaak hebt. Zo verhoog je de 'exposure' van je bedrijf onder onze leden, belangstellenden en bij alle promotionele mogelijkheden die door onze club worden aangeboden. Een sponsor of passief lid is betrokken bij onze wielerclub zonder per se mee te hoeven fietsen met de club.

 • Vrijwilliger, ondersteunend lid

Jij bent passief lid wanneer je ervoor kiest om betrokken te blijven bij de club met alle voordelen van dien maar je fietst nauwelijks of niet met onze club mee. Deze keuze is geschikt voor wanneer je in het buitenland woont, een actief lid wil ondersteunen of wanneer je de club als vrijwilliger wil ondersteunen. Vrijwilligers of ondersteunende leden zijn zeer belangrijk en dus ook van harte welkom!

 • Cycling club
  Cycling club

  Door actief lid te worden van RideStrong ontvang je meerdere voordelen per jaar:

  ∙ Gezamenlijke trainingen
  ∙ 3x HealthCheck en sportanalyse
  ∙ Jaarlijks een wielertrainingsprogramma

  Hiernaast wordt er een wielertenue voor…

 • MTB club
  MTB club

  Door actief lid te worden van RideStrong ontvang je meerdere voordelen per jaar:

  ∙ Gezamenlijke trainingen;
  ∙ 3x HealthCheck en sportanalyse;
  ∙ Jaarlijks een mtbtrainingsprogramma;

  Hiernaast word er een wielertenue voor de…

 • Ladies club
  Ladies club

  Door lid te worden van RideStrong ontvangt je meerdere voordelen per jaar:

  ∙ Gezamenlijke trainingen;
  ∙ 3x HealthCheck en sportanalyse;
  ∙ Jaarlijks, wielertrainingsprogramma;

  Hiernaast word er een wielertenue voor de…

 • Sponsor worden
  Sponsor worden

  U wilt sponsor worden en onze wielerclub financieel ondersteunen. Daar zijn wij heel blij mee! Uiteraard willen wij u ook blij maken door uw bedrijf zo goed en zo veel mogelijk in beeld te brengen. Daarvoor hebben wij enkel…

Sponsors

 

© 2018 - 2020 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel