Navigatie

Lid worden

Je kunt lid worden van onze wielerclub op drie verschillende manieren:

Actief lid
Als actief lid maak je onderdeel uit van onze gezamenlijke groepsapp. Via de groepsapp worden er regelmatig spontane trainingen ingepland. Zo kan er op ieder moment van de week worden gefietst. Wanneer je deel uitmaakt van een van de sportieve activiteiten van de club, kun je samen fietsen met de reeds gemaakte gezamenlijke ritten.

Sponsor - Passief lid
Je kiest ervoor om onze wielerclub te sponsoren. Dat is mogelijk en zelfs zeer aanbevolen wanneer je een eigen zaak hebt. Zo verhoog je de 'exposure' van je bedrijf onder onze leden, belangstellenden en bij alle promotionele mogelijkheden die door onze club worden aangeboden. Het is mogelijk om sponsor te zijn door passief lid te worden. 

Vrijwilliger, ondersteunend lid
Jij bent passief lid wanneer je ervoor kiest om betrokken te blijven bij de club met alle voordelen van dien maar je fietst nauwelijks of niet met onze club mee. Deze keuze is geschikt voor wanneer je in het buitenland woont, een actief lid wil ondersteunen, wanneer je de club als vrijwilliger wil ondersteunen of als je GPX-routes wil downloaden.

© 2018 - 2019 RideStrong | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel